Showcase Theaterhangaar

De Theaterhangaar is dé nieuwe theaterlocatie van Nederland, bekend van de sensationele musical Soldaat van Oranje.

Om de Theaterhangaar als nieuwe locatie in de markt te zetten, zowel voor het publiek en als evenementenlocatie heeft Media concepts een website ontwikkeld die beide doelgroepen aanspreekt. De website kan gemakkelijk worden bijgewerkt middels een content management systeem.

www.theaterhangaar.nl

 • Media concepts
 • Bezoekadres:
  Boorstraat 1-D, 1021 JZ
 • Postadres:
  Jollemanhof 152, 1019 GW
 • Amsterdam
 • T: 020-5313330
 • F: 020-5313334
 • E: info@mediaconcepts.nl

Vacature PHP programmeur bij Media concepts

Download de vacature als .pdf

Over Media concepts
Ben je op zoek naar een werkplek met het mooiste uitzicht van Amsterdam? Dan kun je bij ons terecht! Vanuit ons pand in het creatieve Amsterdam-Noord kijk je direct uit op het IJ van het Java eiland tot aan het Centraal station. Maar het is natuurlijk ook de bedoeling dat je op je beeldscherm kijkt.

Vanwege groei van onze organisatie zijn we op zoek naar een full-time PHP programmeur om ons team van programmeurs te versterken. De sfeer op ons kantoor laat zich omschrijven als informeel en we drinken graag een biertje met elkaar buiten op ons terras aan het water waar we in de zomer ook gezamenlijk lunchen, totaal zijn we met ongeveer twintig collega’s die tussen de 20 en de 35 jaar oud zijn.

Media concepts is reeds sinds 2002 actief op het gebied van webontwikkeling. Naast het zeer succesvolle zusterbedrijf www.hoteliers.com (in hetzelfde pand gevestigd), heeft Media concepts onder andere werk geleverd aan: Brother, BMW, Connexxion, Hampshire Hotels, Little Label, The Phonehouse, Theaterhangaar en vele andere.

Functieomschrijving
In de rol als PHP Programmeur zul je samen met een aantal andere collega’s zorg dragen voor de realisatie van nieuwe uitdagende projecten, variërend van actiewebsites tot meer complexe webapplicaties zoals online reserveringssystemen. Verder zul je je bezig houden met het technisch onderhoud en de doorontwikkeling van bestaande projecten. In totaal bestaat ons programmeerteam uit 7 programmeurs.

Functie-eisen
Het is belangrijk dat je zelfstandig projecten kunt oppakken en afronden. Je hebt minimaal 2-3 jaar aantoonbare werkervaring als PHP-Programmeur. Je hebt ervaring met programmeren in PHP5, MySQL, XML, CSS en Javascript. Kennis van jQuery, het Zend Framework en Linux is een pre. Je bent een doorzetter, communicatief sterk en je denkt taakgericht in plaats van tijdsgericht.

Wat we bieden
We bieden een full-time functie aan in een inspirerende werkomgeving met een marktconform salaris afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Bij de functie horen ook o.a. reiskostenvergoeding en een prestatiebonus.

We zijn gevestigd aan de Boorstraat 1-D, op korte afstand van de pond die in directe verbinding staat met het Centraal Station, zeer goed bereikbaar dus.

Reageren kan door te bellen naar 020-5313330 en te vragen naar Erik Baumann of een e-mail te sturen naar erik@mediaconcepts.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.